Styrelsen

Ordförande

Emanuel

Hallå på er!

Jag heter Emanuel och flyttade till byn så sent som November 2019 tillsammans med min fru, vår dotter, hund och katt.

Född och uppvuxen i Malmö och med många års erfarenhet från tidigare styrelsearbete i en idrottsförening.  
Mitt största intresse är sport och lagen i hjärtat är givetvis Malmö FF och Malmö Redhawks.

Hoppas få uppleva mycket trevligt med alla här i byn och ser fram emot en massa engagemang och deltagande på alla kommande aktiviteter. 

Sekreterare

Jennifer

Hej alla!
Mitt namn är Jennifer Augustsson och jag är född och uppvuxen i Kungshult. Jag har gått i skolan i Östra Strö, spelat fotboll i KIK och gått på disco på ”Hultebo”, det mesta som hörde Kungshult till när jag var liten alltså.
Jag flyttade från byn 2011 för att uppleva världen som guide och efter korta stopp i Köpenhamn och Eslöv är jag nu tillbaka i Kungshult. Jag flyttade hit i Februari 2020 tillsammans med min sambo och vår dotter. Jag ser fram emot att engagera mig för byn och hoppas på många härliga och roliga stunder tillsammans med er.

Kassör

Simon

Tjena!

Simon Holmqvist heter jag och är ursprungligen från Höör. Jobbar som elektriker i Örtofta. Flyttade hit till Kungshult sommaren 2018 och bor här nu med min sambo och våran son.

Ser framemot ett bra och roligt sammarbete i byalaget och det ska bli kul och intressant att se vad vi kan göra för att få upprätthålla trivseln i våran by!

Ledamot/Vice Ordförande

Mikael

Hej

Mikael Gärdebring heter jag och har bott i byn sedan -89 och jobbar som fastighetstekniker. Har barn och barnbarn som bor i byn. Under den tiden jag har bott i byn har det funnits många olika aktiviteter som tyvärr har försvunnit, så min förhoppning är att vi tillsammans i byn kan återskapa något av detta.

Ledamot

Karin

Hej!

Karin heter jag. Har bott i Kungshult sedan 2015 och trivs bra. Bor här med min sambo och våra två barn och vår hund. Gick med i styrelsen då jag vill hjälpa till att hålla Kungshult levande. Kommer göra mitt bästa och jag ser fram emot att få höra allas tankar, idéer och önskemål. Tror att vi tillsammans kan göra Kungshult ännu bättre.